10 مرداد 1394 - 14:53 شناسه خبر: 2982 نسخه چاپی

رییس هیات مدیره کانون انجمن های صنایع غذایی ایران اعلام کرد:

صنایع تبدیلی و های‌تک در اولویت سرمایه‌گذاری

صنایع تبدیلی و های‌تک در اولویت سرمایه‌گذاری رییس هیات مدیره کانون انجمن های صنایع غذایی ایران اعلام کرد:
درحال‌حاضر بسیاری از صنایع کمتر از ظرفیت اسمی خود در حال فعالیت هستند بنابراین بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها باید در راستای افزایش حدکثری توا ...

درحال‌حاضر بسیاری از صنایع کمتر از ظرفیت اسمی خود در حال فعالیت هستند بنابراین بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها باید در راستای افزایش حدکثری توان تولید داخل با این صنایع باشد.

به گزارش کانون انجمن های صنایع غذایی ایران وبه نقل از روزنامه گسترش صمت، سید محمدرضا مرتضوی، دبیرکل خانه صنعت،معدن و تجارت ایران، گفت: ایران یکی از بزرگترین بازارهای مصرفی است و بازارهای صادراتی مناسبی نیز در اطراف ایران وجود دارد و حال در این شرایط و با توافق به‌دست آمده، شرکت‌های خارجی تمایل زیادی برای سرمایه‌گذاری در ایران دارند. درحال‌حاضر بسیاری از صنایع کمتر از ظرفیت اسمی خود در حال فعالیت هستند بنابراین بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها باید در راستای افزایش حدکثری توان تولید داخل با این صنایع باشد. در صنایع مصرفی نیز از آن جا که ظرفیت‌های بسیاری بالایی در صنایع تبدیلی و بسته‌بندی محصولات غذایی، صنایع الکترونیک و های‌تک به‌ویژه در حوزه لوازم خانگی وجود دارد، می‌توان به وارد کردن نشان(برند)های معتبر و جهانی به کشور اقدام کرد.

رییس کانون انجمن های صنایع غذایی ایران ادامه داد: صنعت دخانیات نیز ظرفیت بسیار خوبی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی و تولید مشارکتی دارد که از این طریق می‌توان با ورود سرمایه‌گذاری‌های خارجی از قاچاق سیگار جلوگیری به‌عمل آورد. در تجهیزات کشاورزی نیز سال‌هاست، ایران از دنیا عقب مانده است که برای توسعه این بخش، نیازمند انقلاب صنعتی در حوزه آبیاری زمین کشاورزی هستیم تا کشاورزی در ایران مکانیزه شود که در این زمینه می‌توان از ظرفیت‌های خارجی استفاده کرد، چرا که این امر به تاسیسات مدرن آبیاری و مهندسی قوی نیازمند است.در زمینه منابع زیر زمینی درحال‌حاضر ظرفیت‌های خوبی وجود دارد ضمن آن که در صنایع نفت، گاز و صنایع پایین‌دستی پتروشیمی نیز ظرفیت نجومی برای سرمایه‌گذاری خارجی و تولید مشترک وجود دارد.از سوی دیگر فرآوری محصولات معدنی و استخراج‌های معدنی نیازمند سرمایه‌گذاری کلانی است. بنابراین با وجود ظرفیت‌های بالای ایران و استقبال کشورهای خارجی برای سرمایه‌گذاری می‌توان با یک ارزیابی درست، بهترین بهره‌برداری را از این ورود سرمایه‌گذاران خارجی برد.